U bent hier

VW busje T5 California TE KOOP

1
0
-1

Volkswagen T5 CaliforniaBouwjaar: 04/2005, 131 PK (96 kW), Diesel 2.4LKilometerstand: 205.000kmPrijs in Euro 25.000

 

meer foto's zijn te vinden op https://www.autoscout24.be/nl/aanbod/-83b41b87-edee-7178-e053-e250040a7ae4

Met spijt in het hart verkopen wij ons VW-busje. Klaar voor nieuwe avonturen?

VW California met hefdak. Hierin kunnen 4 personen slapen. Bovenaan lattenbodem bed met matras, beneden neerklapbare achterbank. Voorzetels kunnen omgedraaid worden. Er is een vaste opklaptafel binnen. Er kunnen binnen dus 4 mensen zitten. Daarnaast zijn er nog een plooitafel en twee plooistoelen verstopt in de achterklep en schuifdeur. Het hefdak is electrisch bedienbaar.

IJskast werkt op batterij of op 220V (Zo koud dat water bevriest). 2 kookvuren op gas (gasfles in kastje achteraan). Watertank, pompbak met kraantje en afvalwatertank (nooit gebruikt). verwarmingskacheltje. Verschillende leeslampen. 2 huishoudbatterijen voorzien verlichting en ijskast van stroom, los van autobatterij. stopcontacten voor 12V en 220V naast het aanrecht. Meerdere kastjes en schuiflades voor het opbergen van voeding, kookgerei, slaapzakken, en ander kampeermateriaal.

Alle onderhoud gebeurde steeds bij een officiele VW-garage. Onderhoudsboekje is daar beschikbaar. Automatische koppeling (vervangen op 165.000km), reservewiel en demonteerbare trekhaak.

De achteruitkijkspiegels zijn elektrisch verstelbaar en verwarmd. Centrale regeling voor verwarming met timer, koelkast, batterijbewaking, dakbediening, wekker etc.  

Voor- en hoofdairbags voor bestuurder en voorpassagier.Mistlampen. Twee sleutels met centrale vergrendeling. Sleutels voor watertank.

 

 

Er zijn nog geen antwoorden.

 

Meer Wegwijzer info over