U bent hier

hiking reis met tent in september

1
0
-1

Hallo, ik ben benjamin (21). Ik hou ervan om te wandelen in de ongerepte natuur en de speciale plaatsje uit te zoeken, dit zowel alleen als met anderen. Daardoor ben op zoek naar iemand/meerdere mensen die met mij op reis willen gaan. De reizen die ik voorlopig tof vond waren de wandelreizen met tent, ook heb ik door iemand een tochtje al joggend gedaan wat een heel andere flair gaf, die minstens even leuk was. Over het algemeen heb ik een vrij snel wandelritme, maar laat u u hierbij niet tegenhouden om op uw eigen tempo te genieten van alles wat er om je heen staat.

De periode van de reis zou tussen 5-27 september 2020 moeten liggen (maar ik zou het wel geregeld moeten krijgen om bv de 1ste week van september te nemen ipv de 4de) Zelf heb ik al aan een aantal reisbestemmingen gedacht.

- Ijsland    ° Landmannalauger (mooie wandelroute van +- 55 km)    ° de ringweg - met auto - (heel de kust afgaan van ijsland)    ° Westfjorden (al aangeraden door verschillende personen)    ° Hornstrandir (zeer afgelegen, maar mooi gebied), september is wel aan de 'te' late kant

 - Zweden    ° Door de talloze meren dacht ik hierbij eerder aan een afwisseling tussen dagje kayak, tent opstellen en dan een dagje (of misschien 2) wandelen      (dit lijkt me wel leuker met een grotere groep dan 2 (dus hopellijk veel enthousiastelingen XD) - Bosnie-Herzegovina (eventueel met stukje kroatie erbij)    ° zelf weet ik hier nog niet veel over, heb enkel paar foto's gezien die me hebben verblufd. - ...

jammer genoeg heb ik al een paar keer gehad dat mijn reisgenoot niet degene was dat ik verwachte (en dat ik uiteindelijk liever alleen vertrok).Zo valt me op dat een rugzak van 15-20 kilo 6-8uur op uw rug dragen lastiger is dan veel mensen denken, maar geen nood, veel van bovenstaande ideeen zijn ook mogelijk zonder te wandelen met zo een zware rugzak. Hierdoor zou ik eerst een aantal keer samen willen afspreken om te kijken of het 'matched' of niet (,want ik neem ook aan dat ook jij liever niet met iemand op reis gaat waarbij het wringt).

vragen of interesse, stuur gerust.

 
1 answer
Mus eu nesciunt dicta velit dignissim, itaque sit eligendi. Incidunt eum augue? Adipisicing dictum varius eaque illo, elit provident ab, alias mollitia, a hendrerit? Doloribus habitant commodo! Hac tenetur cursus quidem ex. Molestiae phasellus ad eiusmod? Laoreet ipsa illo. Sit! Sodales sequi! Fugit nascetur! Eligendi aspernatur inceptos diamlorem. Necessitatibus rutrum. Ducimus montes sapiente reprehenderit illo posuere praesent fringilla sem laborum, nisl quisque, architecto, iusto consequatur reiciendis dolores architecto perferendis, qui suscipit unde, laudantium culpa enim. Cubilia litora in sit corporis? Accumsan cursus? Cras placeat lacinia soluta id maxime sollicitudin neque dicta auctor, esse lacus vel deleniti lorem dolorem vero eaque.