U bent hier

We hebben vacatures voor...

de reiskrant

Heb je een vlotte pen of mogen wij je interviewen? Kun je goed fotograferen? Ben je een tekenwonder? Maak je cartoons? Of hou je een reisdagboek bij?
Wegwijzer is op zoek naar jong talent. Zin om mee te doen?
Stuur dan een mail naar lut [at] wegwijzer.be

de algemene vergadering

Wegwijzer vzw zoekt jonge en enthousiaste reizigers [<30 jaar] voor haar Algemene Vergadering. Vandaag bestaat die Algemene Vergadering uit 35 leden, hoofdzakelijk dertigplussers.
De Algemene Vergadering heeft het laatste woord binnen de vereniging. Jaarlijks zijn er minstens twee vergadermomenten voorzien: in het najaar [voor de goedkeuring van de begroting] en in het voorjaar [om hetzelfde te doen met de jaarrekeningen].
Maar Wegwijzer wil haar Algemene Vergadering ook echt betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging. De Algemene Vergadering moet de stuwende kracht worden achter een reeks vernieuwingen. Wegwijzer is bovendien erkend binnen het decreet op het Vlaamse jeugdbeleid [hoofdstuk V - Participatie en Communicatie].
Is de Algemene Vergadering iets voor jou? Laat dan iets van je horen. Spring binnen in ons informatiecentrum in Brugge, contacteer ons per telefoon of mail naar: info [at] wegwijzer.be

de focusgroep

Enkele malen per jaar komt een groepje gemotiveerde reislustige jongeren samen om ideeën en feedback te geven over de werking van Wegwijzer vzw.
Dit is zeer laagdrempelig en we verwachten geen langdurig engagement. Op de vergaderingen voorzien we telkens een hapje en een drankje en alles verloopt in een gemoedelijke sfeer. Afhankelijk van de samenstelling van groep vinden de bijeenkomsten plaats in Brugge of in Gent. Wil jij wel eens je mening geven over Wegwijzer? Laat het ons weten via jeugd [at] wegwijzer.be.