U bent hier

Wat is de maximum afstand om kinderen op reis mee te nemen

1
0
-1

Hallo,

Ik las daarnet het verslag Costa Rica met kinderen, en mijn haren rezen ten berge !!

De vraag die ik op dit forum wil stellen : Is het hoedanook verantwoord, om kinderen mee te nemen op verre reizen (vliegtijd + 10uur) ?

Mijn mening is duidelijk : tot 16 jaar moeten geen verre reizen gedaan worden met kinderen. De psyche van een kind is tevreden met eenvoudige dingen. Zware uitdagende reizen, moet een een draagkracht hebben, in verband met u lichaam, budget, verwerken van opgedane impressies, klimaat en ook reistijd die een jong kind dat nood heeft om te bewegen en de nabije wereld te verkennen, niet teveel te belasten.

Natuurlijk als je een statement wilt maken, om mensen een een les te lezen : Costa Rica met kinderen : veel problemen .... jawel dat is juist, omdat je het schrijft vanuit het perspectief van een op comfort gestelde oudere persoon die begint te kankeren over de prijs van de hotels en hoe vlug warm water door het kraantje komt en andere rottigheid dat inderdaad in het pura vida land, geen doorgang krijgt waardoor je botst met de lokale mensen en dat dan de negativiteit op wegwijzer-papier zijn uitweg vind. 

Iedereen kan een slechte film maken. De kunst is om een goeie film te maken, die ook door andere als lichtpunt wordt aanvaard.

Mijn mening is : doe een weekje reis in Europa met je kinderen en auto tesamen + stuur hen een 2tal weken op een vakantiekamp met leeftijdsgenoten op reis in Europa : dat zal gelukkige kinderen maken, die leren om een goede reis op te bouwen en te zoeken naar wat zij in het leven willen doen, in plaats van verre reizen, waarvan ze later weinig zullen herinneren.  Je kinderen droppen bij familie en zelf voor het tribunaal van de Costa Ricanen komen vind ik een betere optie.

 

 
1 answer
Mus eu nesciunt dicta velit dignissim, itaque sit eligendi. Incidunt eum augue? Adipisicing dictum varius eaque illo, elit provident ab, alias mollitia, a hendrerit? Doloribus habitant commodo! Hac tenetur cursus quidem ex. Molestiae phasellus ad eiusmod? Laoreet ipsa illo. Sit! Sodales sequi! Fugit nascetur! Eligendi aspernatur inceptos diamlorem. Necessitatibus rutrum. Ducimus montes sapiente reprehenderit illo posuere praesent fringilla sem laborum, nisl quisque, architecto, iusto consequatur reiciendis dolores architecto perferendis, qui suscipit unde, laudantium culpa enim. Cubilia litora in sit corporis? Accumsan cursus? Cras placeat lacinia soluta id maxime sollicitudin neque dicta auctor, esse lacus vel deleniti lorem dolorem vero eaque.

Meer Wegwijzer info over