U bent hier

Twee keer kochten en verkochten Iris en Jonas een motor in Zuidoost-Azië om problemen aan de grenzen te voorkomen. Met engelengeduld leerden ze al doende dat het wél uitmaakt op welke locatie je je motor verkoopt en dat flyers verspreiden het verschil kan maken. Op twee wielen gingen ze overal op, onder of door: zanderige paden, oneindige velden en offroad wegen tot het midden van de jungle. Voor deze twee avonturiers is een motor het ultieme vervoersmiddel voor een blik achter de schermen van India, Nepal, Vietnam, Laos, Maleisië en Thailand.

Zaterdag 22 februari 2020 van 20 tot 22 uur in de reisbib van Wegwijzer

Leden van Wegwijzer: gratis

Jongeren onder 26 jaar: gratis 

Niet-leden: 5 euro

Regelmatig wisselden ze het zadel in voor trektochten in de Himalaya, traditionele feesten zoals het Vietnamese Nieuwjaar of de witte stranden van Thailand. Op het einde van de rit wisselden ze de mysterieuze warme sfeer in voor opnieuw droge wc-brillen, westerse voedingswaren en logisch verkeer in Nieuw-Zeeland. Een switch van 30 graden minder, maar wel met overweldigende heuvels, sterrenhemels en geisers die ze met een gehuurd busje tegemoet gingen.

Iris en Jonas halen hun herinneringen boven via prachtige foto’s en wisselen hun verhalen af met praktisch advies over motorreizen.

Vooraf inschrijven (en betalen) via de oranje knop!