U bent hier

Mijn eerste reis naar Miami, Cuba, New York. Wat moet ik allemaal weten?

1
0
-1

Hallo ! 

Ik en een vriendin vertrekken eind augustus naar Miami, vanuit daar naar Havana en we eindigen in New York. 

Aangezien dit mijn eerste reis is naar Amerika wil ik mij echt graag meer informeren. 

Wij verblijven 8 dagen in Miami, 6 dagen in Havana en 3 dagen in New york letterlijk naast central park. Ik heb een aantal vragen omtrent onze reis. 

1) Ik dacht eraan €800 a 1000 mee te doen enkel voor het eten, een simpel ontbijt ergens maar wel elke dag zeker 1 keer op restaurant, komen we hier mee toe pp natuurlijk? (We gaan zeker niet opzoek naar de duurste restaurantjes). Ik hoor ook graag jullie eigen ervaringen om te vergelijken. Aanraders qua restaurants? 

2) We zouden in Miami een nieuwe simkaart kopen met internet. Is dit nodig? En hoeveel zijn we hier ong aan kwijt?

3) Zijn er apps die we zeker moeten downloaden? Bv. Uber gaan we zowieso nodig hebben, nog andere apps die ons kunnen helpen?

4) Onze belangrijkste activiteiten, hotels zijn al betaald. Maar we zullen dus wel dollars nodig hebben om te gaan winkelen en te gaan eten, taxi en dergelijke. Hoeveel dollars zouden we zeker moeten inwisselen in Miami (ook nog voor in New York), want verder zullen we gebruiken maken van onze cretidcard/prepaid card.

5) Aanraders voor in Cuba? We dachten aan een sigarenrondleiding, salsa lessen, Spaanse lessen, ..

6) Zijn er algemene tips/waarschuwingen/aanraders/ verhalen die je kwijt wil? Shoot! Ik ben nu een reisschema aan het opstellen dus hoe meer informatie en ervaringen hoe beter. :)

7) We willen ook heel graag vanuit Miami naar de Bahama's om daar naar het Pig beach te gaan. De organisaties die wij online vinden, bevatten enkel maar negatieve recensies. Iemand die hierbij positieve ervaringen heeft en ons een organisatie kan aanbevelen?

Alvast bedankt voor het beantwoorden van 1 of meerdere vragen, groetjes!

Er zijn nog geen antwoorden.